Bygg-, Snickeri- och Inredningtjänster för privatpersoner, företag och föreningar
—  076 - 305 86 69  |  patrik@skoglundsbyggprojekt.se  —

västerås, västmanland

Byggprojekt

Vi utför det mesta i byggväg. Köksrenovering, fönster- och dörrbyten, byggnation av altan och uteplats, golvläggning. Nybyggnad, utbyggnad och tillbyggnad samt fasadrenoveringar med mera. Vi på Skoglunds Byggprojekt gillar utmaningar och där vi inte räcker till, tar vi hjälp av samarbetspartners. Vi samarbetar med flera företag med olika spetskompetenser b.la. elektriker, rörmokare och målare. Då behöver ni som kund bara ha en kontaktperson. Allt för att göra det så enkelt som möjligt under byggnationstiden.

Byggnation för privatpersoner och företag.

Vi utför renoveringar, nybyggnationer och ombyggnationer åt både företag, privatpersoner och föreningar. Allt ifrån små och mindre snabba jobb till större, mer omfattande projekt. Nedan listar några av de vanligaste arbetena vi utför.

Köksrenovering

Fönster- och dörrbyte

Altan och uterum

Golvläggning

Ny-, Ut- och tillbyggnad

Fasadrenovering

Hur kan vi hjälpa dig?
Lämna ditt nummer så ringer vi upp dig.


Har du ett byggprojekt i tankarna? Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Tack, vi ringer upp dig inom kort.
Oj, något blev fel. Vänligen prova igen.

Genom att skicka in formuläret, lämnar du personuppgifter till oss och därmed godkänner att de används i enlighet med vår integritetspolicy.

Du förväntar dig en pålitlig hantverkare. Såklart!

Skoglunds Byggprojekt tror på att noggrannhet, flexibilitet, punktlighet och respekt är en bra grund för ett tryggt och pålitligt arbete hos er som kund. Som den nya generationens hantverkare, har vi fokus på noggrannhet, tydlighet och väl utförda byggprojekt. Något som vi är väldigt stolta över.

Så när du letar efter en trygg och stabil hantverkare,
finns vi här för dig.